top of page

Vergaderlocatie Den Bosch

's Hertogenbosch

Vergaderlocatie Den Bosch, Tilburg, Waalwijk

Vergaderlocatie Drunen; heerlijk naar buiten tijdens de break of lunch
Vergaderlocatie Drunen; Zakelijke arrangementen bieden wij in een inspirerende omgeving
vergadering of training kan zijn in onze huiselijke, maar toch moderne vergaderruimte

Misschien wel de sfeervolste vergaderlocatie in de omgeving van Den Bosch

De Vlaamsche Hofstee heeft alles in huis voor zakelijke arrangementen.

 

Zoekt u een locatie voor uw zakelijke bijeenkomst? U kunt bij ons terecht voor een congres, presentatie, vergadering, workshop, of iedere andere zakelijke gelegenheid.

 

Zakelijke arrangementen bieden wij in een inspirerende omgeving waar alle benodigde faciliteiten aanwezig zijn. Wij maken alle zakelijke arrangementen voor u op maat. Daarbij denken wij mee met uw wensen. Tevens kunnen wij al uw technische faciliteiten verzorgen.

Vanuit onze locatie zijn uitstapjes richting het historische vestingstadje Heusden, de grootse Loonse en Drunense Duinen, de Brabantse hoofdstad 's-Hertogenbosch allemaal mogelijk. Door onze goede contacten met andere regionale bedrijven kunnen wij u helpen bij het realiseren van uw ultieme meeting, themadag of bijeenkomst. 

 

Door onze centrale ligging en de nabijheid van de snelweg A59 zijn wij goed bereikbaar. Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Arnhem of Eindhoven; U rijdt binnen het uur naar het Brabantse Drunen. En zoals het hoort hebben we volop gratis parkeergelegenheid.

Even weg uit de drukte
Laat de hectiek achter u en ervaar hoe anders uw vergadering of training kan zijn in onze huiselijke, maar toch moderne vergaderruimte. In de zomer heerlijk naar buiten tijdens de break of lunch en in de winter lekker knus binnen rond de keukentafel. U kijkt uit over onze eigen aspergevelden. Wij raden u aan om tussendoor even de benen te strekken en een wandeling te maken in het voormalige Land van Ooit. Zo kunt u ervaren hoe prachtig de omgeving is. De geur van versgemaaid gras, het fluiten van de vogels... En na een kopje (h)eerlijke koffie weer fris op naar het volgende punt op de agenda.

Rini & Carien van Rooij

VERGADEREN

In stijl

bottom of page