top of page

Kookstudio Den Bosch, Tilburg, Waalwijk

Kookstudio Midden-Brabant, Kookworkshop Midden-Brabant

Samen koken met passie, liefde en verse producten

KOOKSTUDIO DE VLAAMSCHE HOFSTEE

Bent u op zoek naar een plek waar het leven goed is? Voor uw vergadering of teambuilding in een landelijke, inspirerende omgeving? Of waar u zich kunt uitleven in een culinaire kookworkshop? 

Hofstee De Vlaamsche Hofstee biedt u rust, ruimte en persoonlijke aandacht. Een modern ingerichte kookstudio en vergaderruimte op rij-afstand van Den Bosch, Tilburg, Waalwijk en zelfs Utrecht en gratis parkeren.

Kookworkshop

In onze goed geoutilleerde kookstudio, onder begeleiding van een professionele kok, volgt u een culinaire kookworkshop naar keuze. U kunt uw eigen menu samenstellen en gebruik maken van biologische producten van diverse regionale toeleveranciers.

U kiest voor een diner, lunch of misschien wel een high tea. Of bent u op zoek naar een leuk idee voor uw bedrijfsuitje! We helpen u graag. Bij Kookstudio De Vlaamsche Hofstee bieden wij u de mogelijkheid om als groep met onze eigen kok in de keuken culinair aan de slag te gaan.

 

De naast gelegen ruimte is bij uitstek geschikt voor een bijeenkomst, presentatie of proeverij.

We kunnen u diverse menusuggesties doen, maar wellicht heeft u zelf ook al ideeën.

Een kookworkshop bij de Vlaamsche Hofstee is:

  • Ideaal voor een teambuilding, vriendenuitje, treffen met collega's

  • Koken onder begeleiding van een professionele chef-kok

  • Bereiding enkel met verse ingrediënten

  • Koken in een professionele, zeer sfeervolle kookstudio

Heeft u wat te vieren en zoekt u een originele invulling van de dag of avond? Onze kookworkshops zijn altijd een succes, dankzij de actieve werkwijze en heerlijke gerechten die daarna gezamenlijk worden gegeten. 

Kookworkshop vanaf minimaal 18 personen.Minder deelnemers alleen in combinatie met een vergadering, meeting of dergelijke in onze Vlaamsche Hofstee.

KOKEN

Kookstudio Drunen; kookworkshop, chefkok, verse producten, regio. 

Dat doen we samen

Onderbegeleiding van onze chefkok bereid je samen een geweldig diner op basis van natuurlijk verse producten uit onze eigen regio. 

Vergaderruimte

Voor groepen van vijf tot vijftig personen bieden wij een goed ingerichte vergaderruimte aan in een landelijke omgeving. Alle benodigde faciliteiten, zoals beamer, projectiescherm zijn aanwezig, net als Wifi.

 

De ideale locatie voor teambuilding, een vergadering of presentatie!

U kunt kiezen voor een lunch of borrelen achteraf. Of start u met een ontbijt?

De rustige en landelijke ligging nodigt u uit om tijdens een pauze van de omgeving te genieten. Een wandeling in de nabijgelegen het voormalige "Land van Ooit" - op 5 minuten loopafstand - bijvoorbeeld. En bij geschikt weer kunt u zelfs in de buitenlucht vergaderen!

KOOKSTUDIO

VLAAMSCHE HOFSTEE

bottom of page